Commentaren: 9
  • #9

    Anneke (woensdag, 11 september 2019 16:19)

    Omdat ik zo vaak een blaasontsteking heb en ik al die kuren die daarbij horen zat was ben ik terecht gekomen bij Mirjam. Ze vraagt je eerst het hemd van het lijf � om daarna een sessie op te starten. Mirjam stelt je helemaal op je gemak en zorgt ervoor dat je eigenlijk helemaal niet merkt dat ze naaldjes in je steekt!
    Ik ben nu een aantal keren geweest en m'n blaas voelt 'rustiger' aan.
    Tussendoor kreeg ik ook nog last van spit en ook hiervoor mocht ik langskomen. Ik kon niet op of neer, maar door de acupunctuur verdween de pijn direct en kon ik weer huppelend naar buiten.
    Ik raad het iedereen aan!

  • #8

    Monique (zondag, 21 juli 2019 21:04)

    Ik ben naar Mirjam gekomen omdat ik graag wat kilo’s kwijt wilde! Al tijdens de eerste behandeling werd ik heel erg op mijn gemak gesteld ! Overgangs klachten ! Vermoeidheid ! Hielspoor ! Kwam allemaal voorbij! Het gaat zo veel beter! Ik ben zelfs gestopt met roken !! Ik raad het iedereen aan!

  • #7

    Tonny (donderdag, 20 juni 2019 15:47)

    Na jaren met nekklachten, en verschillende therapieën, ben ik bij Mirjam gekomen. Na een fijne ontvangst en vooral een luistert oor, is Mirjam met acupunctuur begonnen. Het zijn hele relaxte sessies en de nekklachten zijn sterkt verminderd. Het is zeker aan te raden om met klachten naar Mirjam te gaan.

  • #6

    Astrid Mulder (woensdag, 19 juni 2019 17:31)

    Na jaren last te hebben van mijn gewrichten en ik geen zin heb om allerlei spierverslappende medicijnen te moeten slikken heb ik een afspraak gemaakt bij Mirjam.
    Al pratend hebben we het een en het ander doorgenomen en toen in de stoel en kwamen de naalden. Ik ben nogal een poeperd en als ik naalden zie word ik al duizelig. Maar niets gevoeld en na een tijdje moest ik mijn handen en voeten bewegen en de pijn was weg. Zo raar na zolang pijn te hebben gehad. En nu weken later is de pijn nog steeds weg en kan ik mijn handen normaal gebruiken. Mocht het nodig zijn ga ik weer terug naar Mirjam. Ik zou het iedereen aanraden. Zorg goed voor jezelf en slik niet overal medicijnen voor maar bel Mirjam voor een afspraak.

  • #5

    Danielle (woensdag, 12 juni 2019 12:16)

    Medio 2018 kreeg ik ineens psoriasis guttatta en kwam onder behandeling bij een dermatoloog die al snel aangaf dat ik er maar mee moest leren leven en dat het met behulp van zalf/gel onder controle kon worden gehouden. Het zou waarschijnlijk nooit meer helemaal weg gaan. Omdat ik daar geen genoegen mee nam ben ik meer informatie gaan opzoeken en ontdekte dat deze vorm van psoriasis ook na bijv een stressvolle tijd kon ontstaan. Dit was bij mij ook het geval, de balans was weg, ik had geen energie meer. Na verder zoeken op Internet kwam ik bij Mirjam uit en ben ik begin 2019 gestart met de behandelingen. Bij het eerste gesprek/behandeling voelde ik me direct op mijn gemak en merkte ik de dagen erna dat ik een stuk rustiger, relaxter en niet meer zo gestresst was. Na een paar gesprekken en behandelingen verminderde de psoriasis en kon ik stoppen met het smeren van de zalf/gel en voelde ik mezelf een stuk rustiger en zit ik weer vol energie! De gesprekken en behandelingen ervaar ik als zeer prettig en professioneel. Van de naalden voel je niks. Mirjam is een hele lieve, aardige, fijne, begripvolle acupuncturist die ik zeker aanraad.

  • #4

    Janneke Burggraaf (donderdag, 25 april 2019 16:46)

    Ruim 4 maanden geleden ben ik bij Mirjam gestart met mijn behandelingen. Al 8 jaar lang heb ik te kampen met gezondheidsklachten van verschillende kanten. Ik viel van het een in het ander. Operaties, zware medicatie, de ene arts na de andere. Ziekenhuis in en uit. Dit resulteerde in een flinke burn out. Mijn lichaam en hoofd waren er helemaal klaar mee. Ik werd letterlijk stil gezet. En wat moet je dan?.......Zo kwam ik bij Mirjam terecht. Echt even niet meer weten, wat nu nog????
    Nu 4 maanden later gaat het echt veel beter. Ik heb weer veel meer energie, de fikse verkrampingen van spieren en mijn slokdarm zijn eruit, mijn hoofd wil weer en ik kan zelfs mijn hardloopschoenen weer aan. De combinatie met dr. Conger spiergewrichtoloog en Mirjam heeft er voor mij toe geleid dat ik de zonnige kant van het leven weer kan bekijken en vooral voelen. Mirjam is een fijne, begripvolle, professionele acupuncturist die alles uit de kast haalt om je er boven op te krijgen. Ik ben haar heel dankbaar voor waar ik nu sta!!!

  • #3

    Ellen Pouw (woensdag, 06 maart 2019 17:23)

    Ontzettend bedankt voor je advies en hulp om mijn vastzittende schouder weer los te krijgen. Na een enkele sessie met acupunctuur icm massage zijn mijn klachten vrijwel verdwenen. Ontzettend fijn! Ook je hulp om mijn opvliegers te beteugelen met acupunctuur is waardevol geweest. Het is prettig en gezellig om bij je te zijn en weer goed in mijn vel te vertrekken ! Dank Mirjam

  • #2

    Frank Bijsterbosch (donderdag, 28 februari 2019 14:40)

    Ik wil je nogmaals bedankt voor het helpen en je goede advies bij het afvallen afgelopen zomer.
    Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om bij jou aan te kloppen. En het resultaat mag er wezen vind ik. Halverwege Juni begonnen 102kg (dacht ik).. En begin December 78kg.

    Het begon met een goed gesprek, waarin jij al aangaf, dat je er wel wat voor moet doen. En ook de motivatie moet hebben om leef/eetstijl om te gooien. Met bijpassende advies, hoe je dat precies moet doen. En zeker dat heeft mij erg geholpen, omdat ik vrij veel in het buitenland ben. En het daar niet altijd eenvoudig is om gezond te eten. Maar ook daar had je echt goede sugestie's voor!
    En vervolgens een stuk of 6 acupunktuur sessies. Om de eetlust te verminderen.

    Het heeft prima gewerkt! En het gaat goed, voel me beter, en heb veel meer energie.
    Mooiste is nog, dat het hartstikke gezellig was bij je. En die naalden doen helemaal geen pijn! �

    Groeten,

    Frank Bijsterbosch.

  • #1

    Marianne de Jong (donderdag, 21 februari 2019 09:53)


    Na zoveel jaar last te hebben van een opgezette buik waarbij de regulieren artsen niks konden vinden, ben ik bij Mirjam Verlaan terecht gekomen. Ook hield ik veel vocht vast en mensen dachten dat ik zwanger was. Na een aantal behandelingen voelde ik me al zoveel beter en mijn buik was minder opgezet en het opgeblazen gevoel was weg. Echt geweldig. Mirjam is een rustig persoon en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Hartelijk dank Mirjam