Commentaren: 16
  • #16

    Wendy (maandag, 30 maart 2020 14:21)

    Ik las een aantal positieve verhalen op internet over accupunctuur tijdens een fertiliteitstraject. Dat maakte mij nieuwsgierig dus maakte ik een afspraak bij Mirjam. Of ik er echt in geloofde weet ik niet, maar ik wilde het een kans geven. Afgelopen jaar was een pittig jaar voor mij met hormonen en behandelingen. Ik vroeg mirjam of ze mij mijn energie weer terug kon geven, deze was ik kwijt. Daarnaast vroeg ik haar mij te helpen bij mijn kinderwens. Ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak. Er kwam een plan voor een aantal behandelingen rond mijn eerst volgende terugplaatsing. Ze zorgde ervoor dat ik weer een beetje vertrouwen kreeg in mijn lichaam. Met haar hulp en een beetje geluk zou het vast goed gaan komen. En dat kwam het! Na 3 afspraken had ik na 2,5 jaar een positieve test in handen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Mocht ik in de toekomst weer iets hebben waar ik hulp bij nodig heb, dan zal ik direct weer aan Mirjam denken.

  • #15

    Judith (donderdag, 12 maart 2020 14:08)

    De baby ligt in stuit... dat was een tegenvaller toen ik bij de verloskundige was geweest voor controle.
    Ik wil heel graag thuis bevallen en daarom zo snel mogelijk ervoor zorgen dat de baby zich weer omdraaide, zeker met het oog op een natuurlijke bevalling.
    Ik ken Mirjam al langer en heb gelijk een afspraak gemaakt voor een moxa behandeling, in de hoop dat de baby daardoor ging draaien.
    Gelukkig kon ik snel terecht!

    De behandeling zelf vond ik een soort gek, had gedacht dat ik gelijk van alles zou voelen of dat de baby misschien gelijk draaide. Maar nee, de baby hield zich wijselijk stil.
    Het hete kruid werd op m’n kleine tenen geplakt, zo voelde het, en aangestoken als een sigaar. Het werd weer eraf gehaald zodra het te heet werd, dit voelde Mirjam goed aan.
    Zelf kreeg ik het er ook warm van... of was dat de zon die heerlijk binnen scheen.
    Na afloop voelde m’n buik heel warm en werd de baby zeer actief.
    Ik kreeg nog een ‘sigaar’ en een hele goede uitleg met tips mee naar huis, zodat ik zelf thuis de behandeling kon voortzetten. Dit deed ik trouw elke avond.

    Na een weekje had ik weer een controle bij de verloskundige, gelijk met een echo om de ligging te bepalen.
    En... de baby was gedraaid!
    Zelf heb ik niet het moment gevoeld waarop de baby draaide, maar dat kon komen door de grote hoeveelheid vruchtwater die ik heb (aldus verloskundige).

    Inmiddels zit ik op ruim 38 weken zwangerschap en ligt de baby nog steeds netjes met het hoofdje beneden.
    Kortom, ik ben blij dat ik de moxa behandeling gedaan heb!

  • #14

    Marion (zaterdag, 25 januari 2020 01:40)

    Ik ben bij Mirjam geweest voor overgangsklachten. Zeer goed geholpen. Ik voel me stukken beter. Bijna geen opvliegers en nachtelijk zweten meer. Mijn lichaam is weer meer in balans en voel me stukken beter. Daarnaast is Mirjam een zeer lieve en attente dame.

  • #13

    Titania (zaterdag, 18 januari 2020 13:41)

    Ik heb Mirjam ervaren als zéér kundig. Ze weet waar ze het over heeft en bekijkt het grotere geheel.

  • #12

    Hans (donderdag, 19 december 2019 10:39)

    Als gevolg van de ziekte van Parkinson heb ik al jarenlang last van hele heftige dromen. Ik stond dan ook dagelijks vermoeid op. Tevergeefs is geprobeerd om dit met medicijnen op te lossen. Toen heb ik mij eens verdiept in acupunctuur en de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met Mirjam gemaakt met als motto "baat het niet dan schaadt het niet". Ik werd op de eerste afspraak ontvangen door een hele aardige, professionele en prettig in de omgang, meid/vrouw ontvangen.
    Een uitgebreide anamnese kwam aan de orde, je polsen werden gevoeld en je mocht zelfs je tong uitsteken naar haar. Er werden direct de eerste naalden gezet en voelde al heel snel verbetering. Ik heb nog wel last van dromen, maar vele malen minder als voorheen en ik slaap veel beter. Ik ben Mirjam dan ook bijzonder dankbaar voor het geboekte resultaat. Nu ga ik, na een intensieve periode langzaam afbouwen. Van een wekelijkse afspraak, naar nu een 2-wekelijkse afspraak en vervolgens afspraken met langere tussenpozen. Mirjam, je bent een kei en zal jouw hulp niet snel vergeten. Bedankt hiervoor!!!

  • #11

    Maria H. (maandag, 18 november 2019 10:19)

    Ik had last van hele heftige menstruatie met ijzertekort en vermoeidheid als gevolg en liep hier al lang mee. Tijdens de menstruatie had ik had zo erge pijn, dat zelf pijnstillers niet hielpen. Ik heb ziekenhuis onderzoeken gehad maar daar kwam niks uit.De keuze was of ik ga de pil gebruiken dat allerlei bijwerkingen heeft, of ik ga acupunctuur proberen.
    Ik stond er heel open in om met acupunctuur te starten, ik had wel zo iets van: zou het wat gaan opleveren?
    De eerste behandeling had al gelijk effect op m’n menstruatie. De heftigheid als veel bloedverlies was veel minder. Bij m’n tweede menstruatie had ik ook minder stolsels en ik heb inmiddels een normale menstruatie! Daar ben ik heel erg blij mee. Doordat ik nu een normale cyclus heb voel ik me minder moe en neerslachtig en ik heb geen of nauwelijks pijn meer.
    Ik kan weer meer dingen doen in mijn privé leven. Ik heb meer energie om dingen op te pakken. Ik voel mij vrolijker en vind het daarom makkelijker me weer meer te verbinden met anderen.
    Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Je voelt soms even een klein prikje en verder niks. Mirjam is heel professioneel , zorgvuldig en prettig in de omgang.

  • #10

    Carolien (maandag, 11 november 2019 09:27)

    Op aanraden van een vriendin ben ik bij Mirjam gekomen. Ik had al bijna een jaar last van hitte aanvallen, oftewel opvliegers en regelmatig hoofdpijn. Na een uitgebreide intake/kennismaking mag je lekker gaan liggen en begint ze met het voelen van je pols. Wonderlijk wat daar voor informatie uit te halen is! Het zetten van de naaldjes voel je nauwelijks en ik ervaar het als een ontspannen behandeling. Na de eerste behandeling heb ik nog 1 opvlieger gehad en daarna niks meer! Mijn hoofdpijn is helaas nog niet weg, maar daar werken we nog aan. Ik heb er vertrouwen in dat dat ook nog verdwijnt. Mirjam is ook nog eens een heel fijn mens, ik raad het anderen zéker aan om eens verder te kijken dan alleen de 'reguliere' zorg en een afspraak te maken bij Mirjam.

  • #9

    Anneke (woensdag, 11 september 2019 16:19)

    Omdat ik zo vaak een blaasontsteking heb en ik al die kuren die daarbij horen zat was ben ik terecht gekomen bij Mirjam. Ze vraagt je eerst het hemd van het lijf � om daarna een sessie op te starten. Mirjam stelt je helemaal op je gemak en zorgt ervoor dat je eigenlijk helemaal niet merkt dat ze naaldjes in je steekt!
    Ik ben nu een aantal keren geweest en m'n blaas voelt 'rustiger' aan.
    Tussendoor kreeg ik ook nog last van spit en ook hiervoor mocht ik langskomen. Ik kon niet op of neer, maar door de acupunctuur verdween de pijn direct en kon ik weer huppelend naar buiten.
    Ik raad het iedereen aan!

  • #8

    Monique (zondag, 21 juli 2019 21:04)

    Ik ben naar Mirjam gekomen omdat ik graag wat kilo’s kwijt wilde! Al tijdens de eerste behandeling werd ik heel erg op mijn gemak gesteld ! Overgangs klachten ! Vermoeidheid ! Hielspoor ! Kwam allemaal voorbij! Het gaat zo veel beter! Ik ben zelfs gestopt met roken !! Ik raad het iedereen aan!

  • #7

    Tonny (donderdag, 20 juni 2019 15:47)

    Na jaren met nekklachten, en verschillende therapieën, ben ik bij Mirjam gekomen. Na een fijne ontvangst en vooral een luistert oor, is Mirjam met acupunctuur begonnen. Het zijn hele relaxte sessies en de nekklachten zijn sterkt verminderd. Het is zeker aan te raden om met klachten naar Mirjam te gaan.

  • #6

    Astrid Mulder (woensdag, 19 juni 2019 17:31)

    Na jaren last te hebben van mijn gewrichten en ik geen zin heb om allerlei spierverslappende medicijnen te moeten slikken heb ik een afspraak gemaakt bij Mirjam.
    Al pratend hebben we het een en het ander doorgenomen en toen in de stoel en kwamen de naalden. Ik ben nogal een poeperd en als ik naalden zie word ik al duizelig. Maar niets gevoeld en na een tijdje moest ik mijn handen en voeten bewegen en de pijn was weg. Zo raar na zolang pijn te hebben gehad. En nu weken later is de pijn nog steeds weg en kan ik mijn handen normaal gebruiken. Mocht het nodig zijn ga ik weer terug naar Mirjam. Ik zou het iedereen aanraden. Zorg goed voor jezelf en slik niet overal medicijnen voor maar bel Mirjam voor een afspraak.

  • #5

    Danielle (woensdag, 12 juni 2019 12:16)

    Medio 2018 kreeg ik ineens psoriasis guttatta en kwam onder behandeling bij een dermatoloog die al snel aangaf dat ik er maar mee moest leren leven en dat het met behulp van zalf/gel onder controle kon worden gehouden. Het zou waarschijnlijk nooit meer helemaal weg gaan. Omdat ik daar geen genoegen mee nam ben ik meer informatie gaan opzoeken en ontdekte dat deze vorm van psoriasis ook na bijv een stressvolle tijd kon ontstaan. Dit was bij mij ook het geval, de balans was weg, ik had geen energie meer. Na verder zoeken op Internet kwam ik bij Mirjam uit en ben ik begin 2019 gestart met de behandelingen. Bij het eerste gesprek/behandeling voelde ik me direct op mijn gemak en merkte ik de dagen erna dat ik een stuk rustiger, relaxter en niet meer zo gestresst was. Na een paar gesprekken en behandelingen verminderde de psoriasis en kon ik stoppen met het smeren van de zalf/gel en voelde ik mezelf een stuk rustiger en zit ik weer vol energie! De gesprekken en behandelingen ervaar ik als zeer prettig en professioneel. Van de naalden voel je niks. Mirjam is een hele lieve, aardige, fijne, begripvolle acupuncturist die ik zeker aanraad.

  • #4

    Janneke Burggraaf (donderdag, 25 april 2019 16:46)

    Ruim 4 maanden geleden ben ik bij Mirjam gestart met mijn behandelingen. Al 8 jaar lang heb ik te kampen met gezondheidsklachten van verschillende kanten. Ik viel van het een in het ander. Operaties, zware medicatie, de ene arts na de andere. Ziekenhuis in en uit. Dit resulteerde in een flinke burn out. Mijn lichaam en hoofd waren er helemaal klaar mee. Ik werd letterlijk stil gezet. En wat moet je dan?.......Zo kwam ik bij Mirjam terecht. Echt even niet meer weten, wat nu nog????
    Nu 4 maanden later gaat het echt veel beter. Ik heb weer veel meer energie, de fikse verkrampingen van spieren en mijn slokdarm zijn eruit, mijn hoofd wil weer en ik kan zelfs mijn hardloopschoenen weer aan. De combinatie met dr. Conger spiergewrichtoloog en Mirjam heeft er voor mij toe geleid dat ik de zonnige kant van het leven weer kan bekijken en vooral voelen. Mirjam is een fijne, begripvolle, professionele acupuncturist die alles uit de kast haalt om je er boven op te krijgen. Ik ben haar heel dankbaar voor waar ik nu sta!!!

  • #3

    Ellen Pouw (woensdag, 06 maart 2019 17:23)

    Ontzettend bedankt voor je advies en hulp om mijn vastzittende schouder weer los te krijgen. Na een enkele sessie met acupunctuur icm massage zijn mijn klachten vrijwel verdwenen. Ontzettend fijn! Ook je hulp om mijn opvliegers te beteugelen met acupunctuur is waardevol geweest. Het is prettig en gezellig om bij je te zijn en weer goed in mijn vel te vertrekken ! Dank Mirjam

  • #2

    Frank Bijsterbosch (donderdag, 28 februari 2019 14:40)

    Ik wil je nogmaals bedankt voor het helpen en je goede advies bij het afvallen afgelopen zomer.
    Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om bij jou aan te kloppen. En het resultaat mag er wezen vind ik. Halverwege Juni begonnen 102kg (dacht ik).. En begin December 78kg.

    Het begon met een goed gesprek, waarin jij al aangaf, dat je er wel wat voor moet doen. En ook de motivatie moet hebben om leef/eetstijl om te gooien. Met bijpassende advies, hoe je dat precies moet doen. En zeker dat heeft mij erg geholpen, omdat ik vrij veel in het buitenland ben. En het daar niet altijd eenvoudig is om gezond te eten. Maar ook daar had je echt goede sugestie's voor!
    En vervolgens een stuk of 6 acupunktuur sessies. Om de eetlust te verminderen.

    Het heeft prima gewerkt! En het gaat goed, voel me beter, en heb veel meer energie.
    Mooiste is nog, dat het hartstikke gezellig was bij je. En die naalden doen helemaal geen pijn! �

    Groeten,

    Frank Bijsterbosch.

  • #1

    Marianne de Jong (donderdag, 21 februari 2019 09:53)


    Na zoveel jaar last te hebben van een opgezette buik waarbij de regulieren artsen niks konden vinden, ben ik bij Mirjam Verlaan terecht gekomen. Ook hield ik veel vocht vast en mensen dachten dat ik zwanger was. Na een aantal behandelingen voelde ik me al zoveel beter en mijn buik was minder opgezet en het opgeblazen gevoel was weg. Echt geweldig. Mirjam is een rustig persoon en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Hartelijk dank Mirjam