Commentaren: 4
 • #4

  Janneke Burggraaf (donderdag, 25 april 2019 16:46)

  Ruim 4 maanden geleden ben ik bij Mirjam gestart met mijn behandelingen. Al 8 jaar lang heb ik te kampen met gezondheidsklachten van verschillende kanten. Ik viel van het een in het ander. Operaties, zware medicatie, de ene arts na de andere. Ziekenhuis in en uit. Dit resulteerde in een flinke burn out. Mijn lichaam en hoofd waren er helemaal klaar mee. Ik werd letterlijk stil gezet. En wat moet je dan?.......Zo kwam ik bij Mirjam terecht. Echt even niet meer weten, wat nu nog????
  Nu 4 maanden later gaat het echt veel beter. Ik heb weer veel meer energie, de fikse verkrampingen van spieren en mijn slokdarm zijn eruit, mijn hoofd wil weer en ik kan zelfs mijn hardloopschoenen weer aan. De combinatie met dr. Conger spiergewrichtoloog en Mirjam heeft er voor mij toe geleid dat ik de zonnige kant van het leven weer kan bekijken en vooral voelen. Mirjam is een fijne, begripvolle, professionele acupuncturist die alles uit de kast haalt om je er boven op te krijgen. Ik ben haar heel dankbaar voor waar ik nu sta!!!

 • #3

  Ellen Pouw (woensdag, 06 maart 2019 17:23)

  Ontzettend bedankt voor je advies en hulp om mijn vastzittende schouder weer los te krijgen. Na een enkele sessie met acupunctuur icm massage zijn mijn klachten vrijwel verdwenen. Ontzettend fijn! Ook je hulp om mijn opvliegers te beteugelen met acupunctuur is waardevol geweest. Het is prettig en gezellig om bij je te zijn en weer goed in mijn vel te vertrekken ! Dank Mirjam

 • #2

  Frank Bijsterbosch (donderdag, 28 februari 2019 14:40)

  Ik wil je nogmaals bedankt voor het helpen en je goede advies bij het afvallen afgelopen zomer.
  Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om bij jou aan te kloppen. En het resultaat mag er wezen vind ik. Halverwege Juni begonnen 102kg (dacht ik).. En begin December 78kg.

  Het begon met een goed gesprek, waarin jij al aangaf, dat je er wel wat voor moet doen. En ook de motivatie moet hebben om leef/eetstijl om te gooien. Met bijpassende advies, hoe je dat precies moet doen. En zeker dat heeft mij erg geholpen, omdat ik vrij veel in het buitenland ben. En het daar niet altijd eenvoudig is om gezond te eten. Maar ook daar had je echt goede sugestie's voor!
  En vervolgens een stuk of 6 acupunktuur sessies. Om de eetlust te verminderen.

  Het heeft prima gewerkt! En het gaat goed, voel me beter, en heb veel meer energie.
  Mooiste is nog, dat het hartstikke gezellig was bij je. En die naalden doen helemaal geen pijn! �

  Groeten,

  Frank Bijsterbosch.

 • #1

  Marianne de Jong (donderdag, 21 februari 2019 09:53)


  Na zoveel jaar last te hebben van een opgezette buik waarbij de regulieren artsen niks konden vinden, ben ik bij Mirjam Verlaan terecht gekomen. Ook hield ik veel vocht vast en mensen dachten dat ik zwanger was. Na een aantal behandelingen voelde ik me al zoveel beter en mijn buik was minder opgezet en het opgeblazen gevoel was weg. Echt geweldig. Mirjam is een rustig persoon en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Hartelijk dank Mirjam