Pijnbehandeling Balans Methode Dr. Tan


 

Pijn is een stagnatie van qi (energie). Met acupunctuurnaalden zorg je ervoor dat blokkades worden opgelost en de energie weer vrij kan stromen. Hierdoor nemen de pijn en klachten af.  

 

Een voordeel is dat de naalden niet op de pijnplaats zelf worden geprikt, maar juist op het tegenovergestelde lichaamsdeel. Zo wordt pijn aan de rechterhand soms behandeld via de linkervoet. Dit is fijn omdat je in het pijngebied niet nog meer pijnprikkels wilt opwekken. 

 

Met de Dr. Tan Balans Methode is het vaak direct duidelijk of de behandeling werkt. Veel patiënten ervaren meteen verlichting van hun klachten tijdens een eerste behandeling!

 

Zowel chronische als acute pijn, gecompliceerd of eenvoudige pijn zijn te behandelen met deze methode. Denk aan klachten zoals:

-      Rugpijn

-      Schouderpijn/frozen shoulder

-      Kniepijn

-      Heuppijn

-      Nekkpijn 

-      Hielspoor

-      Buikpijn

-      RSI, carpaaltunnel sydroom 

 

De meeste patiënten ervaren na de behandeling een verlichting van de pijn of is helemaal pijnvrij. Die pijnvrije periode houdt vaak een aantal dagen/weken aan. Na een bepaalde tijd komt de pijn weer terug en dan is het raadzaam om weer te behandelen. De pijn neemt steeds iets af en de tijd tussen de behandelingen wordt steeds langer. 


Ervaring van Tonny

 

Na jaren met nekklachten, en verschillende therapieën, ben ik bij Mirjam gekomen. Na een fijne ontvangst en vooral een luistert oor, is Mirjam met acupunctuur begonnen. Het zijn hele relaxte sessies en de nekklachten zijn sterkt verminderd. Het is zeker aan te raden om met klachten naar Mirjam te gaan.


Ervaring van Astrid

 

Na jaren last te hebben van mijn gewrichten en ik geen zin heb om allerlei spierverslappende medicijnen te moeten slikken heb ik een afspraak gemaakt bij Mirjam.

Al pratend hebben we het een en het ander doorgenomen en toen in de stoel en kwamen de naalden. Ik ben nogal een poeperd en als ik naalden zie word ik al duizelig. Maar niets gevoeld en na een tijdje moest ik mijn handen en voeten bewegen en de pijn was weg. Zo raar na zolang pijn te hebben gehad. En nu weken later is de pijn nog steeds weg en kan ik mijn handen normaal gebruiken. Mocht het nodig zijn ga ik weer terug naar Mirjam. Ik zou het iedereen aanraden. Zorg goed voor jezelf en slik niet overal medicijnen voor maar bel Mirjam voor een afspraak