Afvallen

 

Je hoort het steeds vaker: 'door middel van acupunctuur ben ik zoveel kilo's kwijt geraakt'. Maar hoe werkt dit? Een paar naaldjes en ik ben slank?!

 

Het werkt wel iets anders

Allereerst is het van groot belang om te kijken waarom je aan bent gekomen. Dit kan verschillende redenen hebben zoals: medicatie, ziekte, hormonale disbalans, zwangerschap, overgang, uit verveling of gewoonte, ben je een emotie-eter, stress, de verkeerde dingen eten, altijd honger gevoel of een combinatie van verschillende redenen.

 

Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn die ook niet allemaal met één dieet te verhelpen zijn. Samen met jou ga ik jou valkuilen in kaart brengen en leer ik je welke voeding bij jou lichaam past. Waarbij ons motto is: 'een goed dieet is geen dieet'. 

 

Acupunctuur en afvallen

Daarnaast helpt acupunctuur jou om weer in balans te komen. Je zult merken dat je daardoor minder trek hebt in suikers en snacks. Ook je spijsvertering en stofwisseling verloopt beter (minder opgeblazen gevoel, beter ontlasting). 

 

Meestal heeft het enige tijd gekost om overgewicht te krijgen, vaak duurt het dan ook een enige tijd om af te vallen. Deze natuurlijke manier van afvallen is daarentegen goed vol te houden en het resultaat is blijvend. Ik zie vaak mensen in eerste instantie binnen komen om af te vallen. Maar door het aangaan van deze behandeling verbeteren ook andere klachten. Mijn clienten voelen zich fitter, slapen beter en zitten beter in hun vel.